αρθρογραφία

Αρθρογραφία

Αναζητάτε πρακτικές συμβουλές, στοχευμένη αρθρογραφία και προσωπικές συστάσεις από έμπειρους ταξιδιώτες; Μην ψάχνετε άλλο! Η υπηρεσία της αρθρογραφίας μας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να διαδοθεί σε όλο το κόσμο τον εγχείρημα σας και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες σας. Με τα ταξίδια μας σε 27 χώρες και τις αμέτρητες εκδρομές εντός Ελλάδας, έχουμε αρκετές γνώσεις σχετικά με το τι να αποφύγετε, αλλά και τι να αλλάξατε έτσι ώστε, όχι μόνο να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, αλλά και να τους αφήσετε απόλυτα ικανοποιημένους μετά την αναχώρηση τους από το κατάλυμα σας. Παράλληλα, επειδή η ιστοσελίδα μας είναι δίγλωσση μπορείτε να στοχεύσετε και σε πελάτες του εξωτερικού και να αυξηθεί περισσότερο η απήχηση σας.

Στο επίκεντρο της υπηρεσίας μας βρίσκεται η αφοσίωσή μας στην παροχή ειλικρινών κριτικών για το εκάστοτε κατάλυμα. Έχοντας μείνει σε πολυάριθμα ξενοδοχεία και καταλύματα, δημιουργούμε λεπτομερείς περιγραφές των προσωπικών μας εμπειριών, δίνοντας προφανώς έμφαση στα στοιχεία που θέλει να αναδείξει το κάθε κατάλυμα, όπως η τοποθεσία, οι υπηρεσίες που παρέχει και ό,τι άλλο είναι ελκυστικό και ταυτόχρονα θετικό για την διαμονή των μελλοντικών πελατών. Εντός των άρθρων τοποθετείται και υπερσύνδεσμος για απευθείας κράτηση από τους αναγνώστες μας, που χρησιμεύει και σαν backlink για εσάς στην περίπτωση που υπάρχει αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Οι υπηρεσίας μας ωστόσο, δεν σταματάνε εδώ. Έχοντας στον εξοπλισμό μας drone, action camera, stabilizer και επαγγελματική κάμερα, δημιουργούμε παράλληλα για εσάς υψηλής ποιότητας υλικό που σκοπό έχει να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του καταλύματος σας, την μαγευτική θέα και τις αξέχαστες στιγμές που περιμένουν τους επισκέπτες σας. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις συστάσεις μας, επειδή πιστεύουμε στις αυθεντικές εμπειρίες. Οι θετικές κριτικές μας μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το Google Maps (ως Local Guide lvl 6) και το Tripadvisor. Κατανοούμε τη σημασία των προσωπικών εμπειριών και των αυθεντικών σχέσεων. Ως εκ τούτου, παρέχουμε μόνο σχόλια και κριτικές που βασίζονται στις εμπειρίες μας από πρώτο χέρι. Αιτήματα συνεργασίας που επιδιώκουν θετικές αξιολογήσεις, χωρίς να έχει προηγηθεί η αντίστοιχη δουλειά και η προσωποποιημένη επαφή, δυστυχώς, δεν θα γίνουν δεκτά, καθώς διατηρούμε τη δέσμευσή μας για ακεραιότητα ως προς τους αναγνώστες μας.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης ποικίλλει ανάλογα με τον τρόπο συνεργασίας που θα επιλέξει το κάθε κατάλυμα και τον όγκο του υλικού αντίστοιχα. Μπορούμε σίγουρα να προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας, να προτείνουμε λύσεις και να δώσουμε ιδέες με απώτερο σκοπό να υπάρξει η επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες και για να συζητήσουμε τα πιθανά πλαίσια συνεργασίας.

© 2020-2023 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon