Ταξιδέψτε από την Αθήνα στο Κάιρο της Αιγύπτου για 6 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις από 208€ ανά άτομο τελική τιμή (διαμονή κι αεροπορικά μαζί)! Η αναχώρηση είναι το Σάββατο στις 05/10/2024 και η επιστροφή την Πέμπτη στις 10/10/2024.

💡 Disclaimer: Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο και κατ’ επέκταση δεν μπορούμε να κλείσουμε εμείς τα εισιτήρια και τις λοιπές δραστηριότητες για εσάς. Εμείς σας παρέχουμε συμβουλές, συστάσεις και αποκλειστικές προσφορές για να διευκολύνουμε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας. 💡

Ανάλυση τιμής
  • Το κόστος της απευθείας πτήσης μετ’ επιστροφής με Aegean για 2 άτομα είναι 324€. Το link για να κλείσετε την συγκεκριμένη πτήση θα το βρείτε εδώ, ενώ παρακάτω υπάρχει και η σχετική εικόνα:

  • Το κόστος για 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Explore Stars Pyramids View είναι 92€ και αποτελεί προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 1,2km από την διάσημη Σφίγγα και 2,4km από τις πυραμίδες και έχει συνολική βαθμολογία 8,1/ 10. Παρακάτω θα δείτε και την σχετική εικόνα με την αντίστοιχη τιμή:

Συνολικό κόστος: 416€

Τιμή κατ’ άτομο: 208€

Οι τιμές υπολογίζονται με βάση τα 2 άτομα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Αν είσαι solo traveler μπορείς να βρεις οικονομικά hostel εδώ.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε η δημοσίευση και ενδέχεται να αυξηθούν μελλοντικά ή να μην υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα.

**Προσοχή στην πολιτική αποσκευών της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας. Εάν επιθυμείτε να πάρετε μαζί σας επιπλέον αποσκευή υπάρχει έξτρα χρέωση. Για βαλίτσες και είδη ταξιδιού δείτε εδώ.

🗺️ Διαβάστε τον ταξιδιωτικό μας οδηγό για το Κάιρο

🗺️ Διαβάστε το άρθρο μας για τις πυραμίδες

Μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber, για να μην χάνετε κανένα από τα travel deals μας

Σχεδίασε την δική σου εμπειρία

Βρείτε παρακάτω όλες τις απαραίτητες εταιρείες για την σωστή οργάνωση της επόμενης σας περιπέτειας:

🛫 Θέλετε να κάνετε αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων για εναλλακτικές ημερομηνίες? Δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις αντίστοιχες τιμές τους παρακάτω:

🏨 Θέλετε περισσότερες εναλλακτικές για την διαμονή σας στο Κάιρο? Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές παρακάτω:

 

📋 Για έκδοση visa μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε παρακάτω:

🛡️ Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ηρεμία σας κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας. Δείτε το πακέτο ταξιδιωτικής ασφάλειας που σας ταιριάζει παρακάτω:

🚗 Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα? Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες προσφορές για το επόμενο ταξίδι σας!

🏔️ Ψάχνετε για συναρπαστικές δραστηριότητες και tour για το ταξίδι σας στο Κάιρο; Είτε ψάχνετε για ξεναγήσεις, περιπέτειες ή πολιτιστικές εμπειρίες, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει παρακάτω:

🚖 Χρειάζεστε μια αξιόπιστη υπηρεσία ταξί για να μετακινηθείτε στo Κάιρο; Πατήστε παρακάτω για να κανονίσετε την μεταφορά σας χωρίς άγχος.

🚂 Προγραμματίστε τη μεταφορά σας τόσο στο Κάιρο, όσο και σε γειτονικές πόλεις και χώρες. Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων και των τρένων:

Gear up για την επόμενη σας εξόρμηση. Δείτε παρακάτω την μεγάλη ποικιλία σε είδη outdoor activities, camping, ρουχισμό και πολλά ακόμη. Με τον κωδικό wortheverymile έχετε 20% έκπτωση σε ένδυση, υπόδηση και backpacks (εκτός περιόδου εκπτώσεων).