Search
Search
Close this search box.

Στην σελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για ταξίδια, αλλά και δραστηριότητες. Έχουμε ταξιδέψει σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική. Έχουμε δημιουργήσει travel guides από τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις μας τόσο στο εξωτερικό, όσο και από την Ελλάδα. Αντίστοιχα αναφέρουμε διάφορα tips & tricks που θα σας βοηθήσουν είτε να γλιτώσετε χρήματα, είτε να αποφύγετε πιθανά λάθη που εμείς κάναμε πρώτοι. Τέλος θα βρείτε guides και από τις δραστηριότητες που έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς.

Μέσω της ιστοσελίδας μας υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε booking για δωμάτια, ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια. Να ενοικιάσετε αυτοκίνητα και να δείτε τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεστε βάση του τόπου προορισμού σας. Έχουμε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες συγκεντρωμένες σε μια σελίδα για την δική σας διευκόλυνση στην οργάνωση του ταξιδιού ή της δραστηριότητας σας τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για να οργανώσετε το ταξίδι σας θα βρείτε εδώ.

Ακόμη στην σελίδα μας εκτός από τα ταξίδια και τους απόλυτους ταξιδιωτικούς οδηγούς που προαναφέραμε, έχουμε και διάφορες δραστηριότητες για τις οποίες γράφουμε ξεχωριστά. Είναι χωρισμένες σε air, water, ground και αναλύουμε ξεχωριστά την κάθε κατηγορία και τις αντίστοιχες δραστηριότητες που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αναλύουμε μόνο προσωπικές εμπειρίες και πράγματα που έχουμε δοκιμάσει. Αναφέρουμε διάφορες πληροφορίες και λεπτομέρειες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στις αντίστοιχες δραστηριότητες για όταν επιχειρήσετε να τις δοκιμάσετε.

Όπως και με ταξίδια έτσι και με τις δραστηριότητες έχουμε συνεργαστεί με κάποιες εταιρείες, που μπορείτε να κλείσετε μέσω της ιστοσελίδας μας αυτό που θέλετε. Υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και συνεχόμενα αυξάνονται. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαθέσιμες δραστηριότητες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τέλος, εκτός από τα ταξίδια και τις δραστηριότητες, παρέχουμε επίσης κάποιες υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, δωμάτια airbnb, eshop κ.λπ.

Μπορείτε να βρείτε τις υπηρεσίες μας παρακάτω:

  • Μπορούμε να προσθέσουμε ξενοδοχεία στο άρθρο ενός συγκεκριμένου προορισμού, στην ξεχωριστή ενότητα των καταλυμάτων.
  • Στο άρθρο όπου αναφέρεται το κατάλυμα, θα υπάρχει υπερσύνδεσμος που θα οδηγεί τους αναγνώστες σε απευθείας κράτηση.
  • Τα άρθρα μας μεταφράζονται τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ελληνικά
  • Τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες από το δωμάτιο στο οποίο διαμένουμε και επίσης, φωτογραφίες από τους εξωτερικούς και δημόσιους χώρους.
  • Επαγγελματική βιντεοσκόπηση με τη χρήση drone για να αναδείξουμε τη γραφική σας τοποθεσία.
  • Τα πλάνα από drone, μπορούν να διατεθούν ως ξεχωριστά κλιπ για χρήση μικρών μικρά time-lapse βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε reels, στο tik tok κ.λπ. αλλά και ως ενιαίο επεξεργασμένο κινηματογραφικό βίντεο.
  • Παρουσίαση της διαμονής μας στο κατάλυμα σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο σε ιστορίες όσο και σε αναρτήσεις. Επίσης, μπορούμε να διαχειριστούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, αν το επιθυμείτε.
  • Δυνατότητα giveaway με όσους νικητές και όσες διανυκτερεύσεις συμφωνήσουμε, προκειμένου να αυξήσετε τους followers στο προφίλ σας.

Στο μέλλον θα θέλαμε να γίνουμε full time bloggers, χτίζοντας ένα επιτυχημένο ταξιδιωτικό blog με προσωπικές εμπειρίες από τα ταξίδια και τις δραστηριότητες μας σε όλο τον κόσμο. Να έχουμε συνεργασίες και να ενισχύσουμε τις εθελοντικές μας δράσεις. Είμαστε ήδη δότες μυελού των οστών και αίματος και βοηθάμε άστεγους με μια τοπική οργάνωση στην Αθήνα.

EXCLUSIVE
TRAVEL DEALS
AWAIT

By signing up, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

Travel Deals

Plan Your Trip

About us

Hello! We are Stratos and Alice, a couple who craves activities and travelling. We love being optimistic, getting to know the world and trying new experiences. We are always waiting expectantly for the next expedition or activity because it is something fulfilling and exciting that brings us closer and helps us escape the everyday routine. Through Worth Every Mile we want to spread the same feelings and message as well as help you resolve any questions or concerns you might have, which can make you hesitate whilst choosing a destination. On our website, you will find travel and activities guides from Greece and worldwide and various tips & tricks. You also have the opportunity to plan your trip and check our travel deals for domestic trips around Greece.

0

Continents

0

Countries

0

Cities