Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση

Φωτογράφιση και Βιντεοσκόπηση

Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τα ιδιαίτερα και σημαντικά χαρακτηριστικά του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού της ξενοδοχειακής μονάδας ή των studios, αλλά και την ομορφιά του τόπου όπου βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Φωτογράφιση και Βιντεοσκόπηση

Απώτερος σκοπός της φωτογράφισης και της βιντεοσκόπησης των ενοικιαζόμενων δωματίων και όλου του συγκροτήματος, αλλά και των διάφορων υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο όπως spa, πισίνα, αθλητικό γήπεδο, μασάζ, ιδιωτική παραλία, είναι να υπάρχει το κατάλληλο υλικό, για την προβολή τους μέσω του διαδικτύου. Χαρακτηριστικά αναφερόμαστε στα Social Media (Facebook, Instagram, Pinterest), είτε σε πλατφόρμες καταχώρησης καταλυμάτων (Booking, Airbnb). Επιπρόσθετα χρήση του υλικού μπορεί να γίνει και στο website της επιχείρησης ή για τις όποιες τυχόν καταχωρήσεις σε online ταξιδιωτικούς οδηγούς και καταλόγους.

Φυσικά οι ίδιες φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε έντυπη μορφή. Σε περιπτώσεις όπως προβολής της επιχείρησης σε καταλόγους, περιοδικά ή τυπωμένους ταξιδιωτικούς οδηγούς και χάρτες που πιθανά θα επιλέξει να προβληθεί.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από δουλειές μας, στο slider παρακάτω:

Δουλειά από τις βιντεοσκοπήσεις μας μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο ρόλος της επαγγελματικής δουλειάς

Ο καθοριστικός ρόλος μίας φωτογράφισης ή ενός αξιόλογου βίντεο στην τουριστική προβολή είναι πλέον κατανοητό. Τόσο από τους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία όσο από τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων. Οι κατάλληλες φωτογραφίες αυξάνουν τα ποσοστά των κρατήσεων, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Είναι από τα χρήματα που ξοδεύονται για διαφήμιση με υψηλή προστιθέμενη αξία που φυσικά τα αποτελέσματα της είναι μόνιμα και σε μεγάλο βάθος χρόνου. Στην αντίθετη πλευρά, οι κακές φωτογραφίες (ειδικά φωτογραφίες με κινητά ή φωτογραφίσεις από τους ιδιοκτήτες ή συγγενείς και φίλους,) φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων, πρέπει να έχουν τις κατάλληλες φωτογραφίες για την προβολή των καταλυμάτων τους. Αυτό οπωσδήποτε πρέπει να το κάνουν πριν οποιαδήποτε καμπάνια προβολής τους. Χωρίς τις σωστές φωτογραφίες, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Καλό θα ήταν η φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση αντίστοιχα, να γίνονται πριν από κάποια μεγάλη αλλαγή στον εκάστοτε χώρο (ανακαίνιση ή επέκταση του χώρου). Έτσι το ενδιαφερόμενο κοινό θα είναι πάντοτε ενημερωμένο για την παρούσα κατάσταση του χώρου που πρόκειται να επισκεφθούν.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με χρήση ειδικού εξοπλισμού στο κομμάτι της φωτογράφισης. Αντίστοιχα γίνεται επεξεργασία σε υψηλή ανάλυση μέσω ειδικού επαγγελματικού προγράμματος επεξεργασίας εικόνας (Lightroom). Για τον σκοπό των εναέριων λήψεων χρησιμοποιείτε drone με καταγραφή σε υψηλή ανάλυση. Το ανάλογο μοντάζ και επεξεργασία γίνεται και σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες του χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες και μελλοντική συνεργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή μαζί μας πατώντας εδώ.

© 2020-2023 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon