pyramids of giza tours

Που να μείνω στο Κάιρο

Πρώτη φορά στο Κάιρο! Ένας μαγευτικός και ιδιαίτερος προορισμός που προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο και όχι άδικα. Αποφασίζοντας λοιπόν να οργανώσουμε το ταξίδι μας στην «πόλη των χιλίων μιναρέδων», ένα από το μεγαλύτερα θέματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν αυτό της διαμονής. Είχαμε ακούσει από γνωστούς για διάφορα περιστατικά, όχι και τόσο θετικά. Αυτά συνήθως είχαν να κάνουν με την παραλαβή από το αεροδρόμιο σε λάθος ώρες, διάθεση δωματίου διαφορετικής επιλογής από την αρχική και άλλα. Παρακάτω στο σύντομο άρθρο μας θα περιγράψουμε την δική μας εμπειρία σχετικά με την διαμονή στο Κάιρο.

Αρχικά, θέλαμε έναν καλό συνδυασμό τιμής και ποιότητας και μια ασφαλή τοποθεσία μιας και διαβάζαμε διάφορα για τρομοκρατικές επιθέσεις την εποχή που πήγαμε. Μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης και ανάγνωσης αρκετών κριτικών καταλήξαμε στην τελική μας απόφαση. Για εμάς η επιλογή του Golden Palace Hotel ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να κάνουμε σχετικά με την διαμονή μας στο Κάιρο.

διαμονή στο Κάιρο

Περιεχόμενα

Τοποθεσία

Όπως και σε κάθε ταξίδι μας, έτσι και σε αυτό ψάχναμε για κάποιο κατάλυμα που θα ήταν σε κεντρικό σημείο της πόλης για την διευκόλυνση των μετακινήσεων μας. Το Golden Palace Hotel ανταπεξήλθε σε αυτό που ψάχναμε και με το παραπάνω. Μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Ταχίρ και πολύ κοντά στο Αιγυπτιακό μουσείο, στο τζαμί  του Al Azhar και στον πύργο του Κάιρο. Ακόμη, βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό, κάτι που μας έδωσε την δυνατότητα να  μετακινηθούμε στην πόλη με ευκολία.  Επίσης, κάτω από το Golden Palace βρίσκονται πολλά γνωστά μαγαζιά  από τα οποία είχαμε προμηθευτεί ότι είχαμε ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές, την διαθεσιμότητα και τα σημεία ενδιαφέροντος γύρω από το ξενοδοχείο, δείτε εδώ.

διαμονή στο Κάιρο στο Golden  palace hotel

Παροχές

Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο Golden Palace, καταλάβαμε την θερμή φιλοξενία του ξενοδοχείου. Ο Μάρκο και το υπόλοιπο προσωπικό μας υποδέχτηκαν με χαμόγελα και μας έκαναν να νιώθουμε πολύ οικεία. Μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε και μας έδωσε μερικές συμβουλές σχετικά με τα σημεία ενδιαφέροντος  στο Κάιρο. Το δωμάτιο μας ήταν πεντακάθαρο και πολύ όμορφο και η σύνδεση του Wi-Fi καλή, κάτι που δύσκολα πετυχαίναμε στην υπόλοιπη πόλη. Το πρωινό του ξενοδοχείου ήταν πλούσιο, ότι ακριβώς χρειάζεται κανείς για μια μέρα γεμάτη περιπέτειες στο Κάιρο. Επίσης, η υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο μας εξασφάλισε μία άνεση παραπάνω. Κάτι που χρειαζόμασταν και μας βοήθησε να αποφύγουμε περαιτέρω καθυστερήσεις και προβλήματα.

Ο Μάρκο επίσης μας σύστησε τον φίλο του τον Kimo, τον ξεναγό μας για μία ολόκληρη μέρα, και μας έκλεισε και το tour μας στην Γκίζα. Ήταν το ευχάριστο πρόσωπο στο ξενοδοχείο και αυτός που μας κέρδισε εξαρχής. Αυτό γενικότερα είναι και το κλίμα που νιώθουμε τυχεροί όταν το συναντάμε συγκριτικά με απρόσωπες και απλές, τυπικές σχέσεις.

Περισσότερες συμβουλές για το πρώτο σας ταξίδι στην Αίγυπτο, διαβάστε το άρθρο μας εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2020-2023 - All rights reserved | Created with by Crazy Lemon